Voiam sa va zic ceva ce la unii dintre voi vi se potriveste destul de bine.
Mai toti isi doresc lucruri marete insa doar unii chiar se apuca sa munceasca pentru ele si doar foarte putini reusesc.
Am vazut ca unii dintre voi ati inceput si alte activitati, in dorinta de a schimba ceva in mai bine, insa problemele vietii v-au facut sa puneti pauza.
Problema pe care o vad eu este ca nu gasiti suficienta motivatie de a relua lucrurile care va faceau placere, sau va faceau sa va atingeti telurile. Asteptati cred si un factor extern, cineva sa va ia si sa va forteze sa va reapucati, sa reveniti.
De multe ori problemele de sanatate sau cele de viata le puneti in fata, ca sa va autoconvingeti ca alegerea comoda, cea cu renuntarea, este cea justa si cea pe care trebuie sa o faceti. Insa daca stati si va ganditi bine, e clar ca nu este asa. Cand vrei ceva cu adevarat esti in stare sa si mori pentru acea cauza. Dar oare cine in ziua de azi mai recunoaste cat e de lenes, delasator, ignorant. Daca ai fi autocritic, ti-ai descoperi slabiciunea, ai rupe perdeaua de minciuna in spatele careia te ascunzi singur de tine, de adevaratele tale dorinte si ai lua hotarari imediate, drastice, cu pareri de rau ca nu le-ai facut de ieri.
Treziti-va ! Acum e timpul ! Mai tarziu va fi mai rau, nu te astepta ca va fi mai usor, ca vei avea bani, ca vei fi mai liber, etc. Vor veni alte probleme, napasta, caci in viata le vei aduna cum aduna grebla scaietii si nu vei reusi sa le rezolvi pe toate la timp cat sa ramai curat, impacat, in timp real.
Mergeti la sala ! Munciti sa va realizati un fizic care sa fie placut de oricine in orice imprejurare, care sa va dea incredere si suprematie !
Faceti sport ! Claditi-va un organism sanatos si deprinderi sanatoase de alimentatie si odihna pentru tot restul vietii, alaturi de un caracter de luptator si invingator.
Deabia astept antrenamentul de maine, ca si meciul de altfel, am un chef de football !